1. koirametsat.info
  2. Espoo

Espoo

Espoossa on 1 paikallinen koirametsä ja 2 lähellä sijaitsevaa koirametsää

Espoossa sijaitsevat koirametsät

Lähellä sijaitsevat koirametsät

Tietoa Espoosta

Espoo sijaitsee Etelä-Suomessa, Uudenmaan maakunnassa, pääkaupunki Helsingin länsipuolella. Se on maantieteellisesti merkittävä kaupunki, joka on osa Suomen pääkaupunkiseutua ja yksi maan suurimmista kaupungeista.

Espoon lähikunnat ja pitäjät muodostavat osan Espoon seutukuntaa ja ovat osa Uudenmaan maakuntaa. Lähikuntiin kuuluu muun muassa Kauniainen, Kirkkonummi, Vantaa ja Nurmijärvi, jotka ympäröivät Espoota ja muodostavat tiiviin ja monipuolisen asutusalueen.

Kauniainen sijaitsee Espoon sisällä ja se on pieni kaupunki, joka on tunnettu viihtyisästä asuinympäristöstään ja kulttuuritarjonnastaan. Kirkkonummi sijaitsee Espoon länsipuolella ja sen alueella yhdistyvät meri- ja saaristomaisemat sekä luonnonläheiset asuinalueet. Vantaa sijaitsee Espoon ja Helsingin välissä ja sen alueella on monipuolisia palveluita ja kansainvälinen lentokenttä. Nurmijärvi sijaitsee Espoon pohjoispuolella ja sen alue tarjoaa luonnonläheisiä maisemia ja hyvät mahdollisuudet ulkoiluun ja virkistykseen.

Espoon maantieteellinen sijainti ja sen lähikunnat ja pitäjät muodostavat monipuolisen ja elinvoimaisen alueen, jossa yhdistyvät kaupungin palvelut, moderni elämäntapa ja luonnonläheinen ympäristö. Tämä tekee Espoosta houkuttelevan asuin- ja matkailukohteen, jossa voi nauttia kaupungin monipuolisista mahdollisuuksista ja samalla päästä tutustumaan Uudenmaan upeisiin luonnonmaisemiin ja monipuoliseen tarjontaan.