Siirry sisältöön
  1. koirametsat.info
  2. kellokoski
  3. Touhu & Temmellys Puuhamaa
AI:n luoma kuvituskuva koirametsästä

Touhu & Temmellys Puuhamaa

"Syksyllä 2016 avattu Touhu & Temmellys Puuhamaa on koiraväelle suunniteltu virikkeellistämis-, treeni- ja ulkoilualue Kellokoskella, reilun puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingistä."

Tiedot

Alueen kuvaus:"Touhu & Temmellys käsittää kolme eri aluetta. Touhu ja Temmellys ovat noin 1.5 hehtaarin kokoisia aidattuja peltoalueita ja Tempo on noin 2000 m2 kokoinen ’takapihamainen’ alue pensaineen ja puineen."

Alueen koko:0,2ha - 1,5ha

Kuvaus

"Syksyllä 2016 avattu Touhu & Temmellys Puuhamaa on koiraväelle suunniteltu virikkeellistämis-, treeni- ja ulkoilualue Kellokoskella, reilun puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Kolmea turvallista ja aidattua aluetta voi varata omalle koiralle / koirille ajanvarauksella. Kaksi alueista on isoja, 1.5 hehtaaria, ja yksi on pienempi, sekin kuitenkin 2000 m2 kokoinen. Alueilla on paljon eritasoisia virikkeitä ja leikkipaikkoja koirille sekä tietysti tilaa juosta ’korvat koristeena’.

Tuo koirasi liikkumaan, touhuamaan ja temmeltämään! Erittäin hyvä ja luonnollinen vaihtoehto myös koiran painonhallintaan, ja varmasti mieluisampi koiralle kuin sisäjuoksumatot."

Arvostelut

- / 5

Tätä koirametsää ei vielä ole arvosteltu.