Siirry sisältöön
  1. koirametsat.info
  2. lempaala
  3. Elometsä
AI:n luoma kuvituskuva koirametsästä

Elometsä

"Elometsä on 1,1 hehtaarin kokoinen monivivahteinen luonnollinen metsäalue Lempäälässä, puolisen tuntia Tampereelta etelään."

Tiedot

Alueen kuvaus:"Metsässä risteilee polkuja, mutta se on lähes kauttaaltaan helppokulkuista, joskin kiviä ja juuria on paikoitellen paljonkin."

Alueen koko:1,1ha

Kuvaus

"Elometsä on 1,1 hehtaarin kokoinen monivivahteinen luonnollinen metsäalue Lempäälässä, puolisen tuntia Tampereelta etelään. Se on aidattu 1,8 metriä korkealla verkkoaidalla, joka ulottuu maahan asti (mutta ei maan alle). Monipuolinen metsämaasto tarjoaa parasta mahdollista liikuntaa ja kehonhallintaharjoittelua niin koiralle kuin ihmisellekin. Metsässä risteilee polkuja, mutta se on lähes kauttaaltaan helppokulkuista, joskin kiviä ja juuria on paikoitellen paljonkin. Metsän keskellä on grillikotalaavu ja valaistu taukokatos, jossa on pöytä ja penkkejä. Kotalaavun grilliä voi käyttää myös metsäpalovaroituksen aikaan. Keskeiset alueet on valaistu, mutta otsalamppua suositellaan pimeään aikaan. Sekä aidan sisäpuolella että parkkipaikalla on vesipisteet (ei pakkasella). Parkkialueen kulmassa on kompostikäymälä. Koirankakkoja varten on kakkakomposteja lapioineen ympäri metsää. Elometsä siistitään ja aidan kunto tarkistetaan päivittäin."

Arvostelut

- / 5

Tätä koirametsää ei vielä ole arvosteltu.