Siirry sisältöön
  1. koirametsat.info
  2. lohja
  3. Leikkilä
AI:n luoma kuvituskuva koirametsästä

Leikkilä

Leikkilä on koirien ulkoilutusta ja aktivointia varten aidattu vajaan hehtaarin kokoinen metsäalue.

Tiedot

Osoite:Puistontie 1, 09220 Sammatti

Alueen kuvaus:"Aidattu alue on pääasiassa rinnemäistä metsämaastoa ja tarjoaa vaihtelevuudellaan erilaisia luonnollisia virikkeitä koirille!"

Alueen koko:<1ha

Kuvaus

Leikkilä on koirille tarkoitettu, alle hehtaarin kokoinen aidattu metsäalue Lohjan Sammatissa. Alue on pääasiassa rinnemäistä metsämaastoa ja tarjoaa erilaisia luonnollisia virikkeitä koirille. Aidattu alue on korkealla 2 metriä maasta ja sen verkkoaidan silmäkoko tihenee alaspäin (silmäleveys: 150mm, silmäkorkeus: 2x100, 8x150, 3x200). Huomioithan, että talvella lumipeite saattaa osittain peittää pienisilmäisempää kanaverkkoa, joka on asennettu aidan päälle n. 40-60cm korkeudelle.

Leikkilässä koirat voivat toteuttaa itseään eri tavoin, kuten jyrsijänä, kaivurina ja etsijänä. Alueella on myös muutama luontoa mukaileva kiinteä virike ja virikekuvia, jotka tukevat koiran luonnollista liikkumista ja vuorovaikutusta.

Leikkilässä järjestämme myös sosiaalipedagogista koiratoimintaa, joka sisältää toiminnallisia ja luovia menetelmiä. Tavoitteenamme on lisätä vuorovaikutuksen ja yhteisöllisyyden läsnäoloa, samalla kunnioittaen luontoa ja tarjoten elämyksiä niin luonnon kuin koirienkin kautta. Leikkilän laajennus valmistuu kevääseen 2023 mennessä. Tervetuloa tutustumaan!

Arvostelut

- / 5

Tätä koirametsää ei vielä ole arvosteltu.