Siirry sisältöön
  1. koirametsat.info
  2. muhos
  3. Muhoksen käpälämetsä
AI:n luoma kuvituskuva koirametsästä

Muhoksen käpälämetsä

Muhoksella sijaitseva Käpälämetsä on reilun hehtaarin kokoinen yksityinen koirametsä, jossa voit ulkoiluttaa koiraasi turvallisesti ja stressittömästi vapaana ympäri vuoden.

Tiedot

Alueen kuvaus:Sijaitsee rauhallisessa ympäristössä keskellä metsää, jonne autojen melu ei kuulu.

Alueen koko:>1ha

Kuvaus

Käpälämetsä Muhoksella on yli hehtaarin suuruinen yksityinen koirametsä, joka tarjoaa turvallisen ja stressittömän ulkoilupaikan koirille ympäri vuoden. Voit vuokrata aidatun metsäalueen yksin tai ystäviesi kanssa, jolloin koirasi voi toteuttaa lajityypillistä käyttäytymistään vapaana juosten, leikkien ja kaivellen. Käpälämetsässä on myös hyvä mahdollisuus koiran kehonhallinnan opetteluun ja energian purkamiseen.

Muhoksen Käpälämetsä sijaitsee rauhallisessa metsäympäristössä, vain puolen tunnin ajomatkan päässä Oulun keskustasta. Alue on avoinna klo 6-21 ja varattavissa omaan käyttöön vähintään yhdeksi tunniksi kerrallaan. Käpälämetsässä et törmää vieraisiin koirakoihin, joten voit nauttia turvallisesta ja rauhallisesta ulkoiluhetkestä koirasi kanssa.

Arvostelut

5 / 5

B

19. elokuuta 2023

5

Muhoksen Käpälämetsä on sopivan kokoinen, siisti ja helppokulkuinen. Isommissa koirametsissä aika menee kellon tuijotteluun, mutta Käpälämetsässä on ihanan rauhallinen ja seesteinen tunnelma. Lelut, putket ja laavu on huippukunnossa!