Siirry sisältöön
  1. koirametsat.info
  2. nousiainen
  3. Koirametsä Seesteinen
AI:n luoma kuvituskuva koirametsästä

Koirametsä Seesteinen

Koirametsä Seesteinen on koirien ja koiranomistajien ensimmäinen koirametsä Varsinais-Suomessa Nousiaisissa, joka on turvallinen ja kiireetön paikka viettää aikaa.

Tiedot

Alueen kuvaus:Sijaitsee rauhallisessa ympäristössä keskellä metsää, jonne autojen melu ei kuulu.

Alueen koko:2ha

Kuvaus

Seesteinen koirametsä Varsinais-Suomessa on ensimmäinen laatuaan, tarjoten omistajalleen stressivapaan ympäristön, jossa nauttia maaseudun rauhasta yhdessä parhaan ystävänsä kanssa.

Metsässä vanhat puut ja oksat tarjoavat koiralle erinomaisen tilaisuuden tutkia luontoa ja haistella sen tuoksuja. Kaatuneiden puiden runkojen ja kantojen onkalot ja kolot houkuttelevat koiria kiipeilemään, hyppimään ja ryömimään niiden läpi. Seesteisessä koirametsässä koira saa itse päättää haluaako se seikkailla vai levätä pehmeän sammaleen päällä auringon paisteessa.

Seesteisen koirametsän rauhallinen ympäristö sopii erityisesti niille koirille, jotka kaipaavat pientä aikaa itselleen ilman muita häiriötekijöitä. Koirametsä on avoinna omistajilleen ympäri vuoden, ja alueelle pääsee varataan etukäteen.

"Maasto on Koirametsä Seesteisessä vaihtelevaa. On kivikkoaluetta jossa voi harjoitella vaikka tasapainoa luonnollisesti luonnon avulla! On tuoksuvaa kosteikkoa, hämyisää kuusialuetta ja avarampaa mäntymaisemaa. Maastossa on myös pientä nousua ja kivikkoista alamäkeä."

Arvostelut

5 / 5

J

14. huhtikuuta 2023

5

Seesteisessä on tullut käytyä jo monta kertaa, ja tulemme myös jatkossa. Myös koirien omistajat otettu hyvin huomioon.