1. koirametsat.info
  2. Oulu

Oulu

Oulussa on 1 paikallinen koirametsä ja 1 lähellä sijaitseva koirametsä

Oulussa sijaitsevat koirametsät

Lähellä sijaitsevat koirametsät

Tietoa Oulusta

Oulu sijaitsee Pohjois-Suomessa, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa, Perämeren rannalla. Se on maantieteellisesti merkittävä kaupunki, joka toimii Pohjois-Suomen keskuksena ja on alueen suurin kaupunki.

Oulun lähikunnat ja pitäjät muodostavat osan Oulun seutukuntaa ja ovat osa Pohjois-Pohjanmaan maakuntaa. Lähikuntiin kuuluu muun muassa Kempele, Haukipudas, Raahe ja Liminka, jotka ympäröivät Oulua ja muodostavat tiiviin ja monipuolisen asutusalueen.

Kempele sijaitsee Oulun eteläpuolella ja sen alueella yhdistyvät maaseutumaiset maisemat ja kaupunkimainen asutus. Haukipudas sijaitsee Oulun pohjoispuolella ja sen alueella on kaunista merenrantaluontoa ja viehättäviä kyliä. Raahe sijaitsee Oulun eteläpuolella Perämeren rannalla ja sen alue on tunnettu merellisestä ilmapiiristään ja historiallisista nähtävyyksistään. Liminka sijaitsee Oulun pohjoispuolella ja sen alue tarjoaa monipuolisia ulkoilu- ja virkistysmahdollisuuksia sekä kaunista luontoa.

Oulun maantieteellinen sijainti ja sen lähikunnat ja pitäjät muodostavat monipuolisen ja vireän alueen, jossa yhdistyvät kaupungin palvelut, Pohjois-Suomen vilkas elämä ja luonnonläheinen ympäristö. Tämä tekee Oulusta houkuttelevan asuin- ja matkailukohteen, jossa voi nauttia kaupungin monipuolisista mahdollisuuksista ja samalla tutustua Pohjois-Pohjanmaan upeisiin luonnonmaisemiin ja monipuoliseen tarjontaan.