Siirry sisältöön
  1. koirametsat.info
  2. oulu
  3. Oulun Koirametsä
AI:n luoma kuvituskuva koirametsästä

Oulun Koirametsä

Oulun koiramtesä käsittää kaksi eri neljän hehtaarin kokoista aidattua koirametsää. Molemmista koirametsistä löytyy mm. laavu, huussi sekä jätepisteitä.

Tiedot

Alueiden kuvaus:Molemmat koirametsät ovat monipuolisia ja aktivoivia. Ei valaistusta.

Alueen koko:4ha & 4ha

Kuvaus

Oulun Koirametsällä on kaksi erillistä neljän hehtaarin aitausta, joista ensimmäinen avattiin kesäkuussa 2021 ja toinen lokakuussa 2022. Koirametsät ovat täysin aidattuja 2 metrin korkeilla metalliverkkoaidoilla, joiden silmäkoko kasvaa alhaalta ylöspäin. Alaosassa verkkojen reiät ovat kooltaan 5x15 cm ja ylhäällä suurimmillaan 20x15 cm, ja aidoissa on huomionauhat estämässä vahinkotörmäyksiä. Verkkojen alaosat kulkevat maata myöten.

Molemmista aitauksista löytyy laavu, nuotiopaikka, huussi ja useampi jätepiste erillisine roskakoreineen sekajätteelle ja biojätteelle. Polttopuut, paistovälineet, lelut ja muut varusteet ovat käytettävissä ilmaiseksi. Oulun Koirametsän parkkipaikat ovat aivan porttien edessä.

Metsiin pääsee turvaeteisen kautta, mikä auttaa estämään kytkemättömien koirien karkaamista. Eteinen helpottaa erityisesti isojen ryhmien ja useamman koiran kanssa liikkuvien kulkuporttien käytössä. Alueiden reunoilla on vajaan kilometrin mittaiset lenkkeilypolut, joita ylläpidetään ympäri vuoden.

Arvostelut

5 / 5

A

16. lokakuuta 2023

5

Molemmat metsät erittäin hyviä, valaistuksen myötä mukava olla pimeämmälläkin.