Siirry sisältöön
  1. koirametsat.info
  2. paimio
  3. Paimion Koirametsä
AI:n luoma kuvituskuva koirametsästä

Paimion Koirametsä

Paimion Koirametsä on noin 2 hehtaaria yksityisomisteista, jykevästi aidattua suomalaista sekametsää. Koirametsän voi vuokrata yhdelle tai useammalle koiralle vapaata juoksemista ja olemista varten.

Tiedot

Alueen kuvaus:Paimion Koirametsä sijaitsee metsäautotien varressa, hyvien kulkuyhteyksien päässä, joten paikalle pääsee omalla autolla.

Alueen koko:~2ha

Kuvaus

"Paimion Koirametsä on palvelu kaikenlaisille koirille ja heidän omistajilleen. Koirametsän voi vuokrata yhdelle tai useammalle koiralle vapaata liikkumista, touhuamista ja treenaamista varten. Samalla koirien omistajatkin voivat nauttia suomalaisesta luonnosta ilman että tarvitsee kantaa huolta siitä, missä koira liikkuu.

Paimion Koirametsä on noin 2 hehtaaria yksityisomisteista, jykevästi aidattua suomalaista sekametsää. Täällä on tilaa kulkea parhaan ystävän kanssa ja tuulettua arjen paineista. Paikka on kaunis, monipuolinen ja helppokulkuinen. On ollut hauska huomata, miten eri tavoilla koirat käyttävät niille annetun mahdollisuuden toteuttaa itseään vapaasti. Vauhdikkaimmat ja vilkkaimmat koirat alkavat purkaa nopeasti energiavarastojaan juoksemalla aluetta päästä päähän. Moni koira laittaa koirakaverin kanssa leikiksi. Vapaana ollessa leikit ovat usein paljon railakkaampia. "

Arvostelut

5 / 5

H

8. huhtikuuta 2023

5

Kiva ja hyvinhoidettu metsä rauhallisella paikalla. Koirille hyvin tilaa temmeltää, monipuolista maastoa. Ihmisille istumapaikkoja ja grillausmahdollisuus. Helppo saapua autolla, koirametsän risteys hyvin merkattu. Sisäänpääsy sujuu kätevästi koodilla, joka lähetetään tekstarilla.