Siirry sisältöön
  1. koirametsat.info
  2. rauma
  3. Koirametsä Mustinmaa
AI:n luoma kuvituskuva koirametsästä

Koirametsä Mustinmaa

"Koirametsä Mustinmaa on 1,4 hehtaarin kokoinen havupuuvoittoinen aidattu metsäalue. Avoin grillikota käytettävissä."

Tiedot

Alueen kuvaus:"1,7 m korkealla panssariaidalla aidattu 1,4 hehtaarin metsäalue."

Alueen koko:1,4ha

Kuvaus

Alueella voi rentoutua, kouluttaa koiria ja järjestää ryhmätapaamisia. Koirametsän maasto on havupuuvoittoista, alueella on leveä kulkuväylä ja avoin grillikota käytettävissä.

Mustinmaa on 1,4 hehtaarin kokoinen metsäalue, joka on suojattu 1,7 metriä korkealla panssariaidalla. Alueella on viihtyisä grillikota, joka tarjoaa istumapaikat jopa 12 hengelle. Tarjoamme myös grillin, penkkejä, tulitikkuja, sytytyspalveluja, klapeja, makkaratikkuja, grillipihdit ja kirveen polttopuiden pienentämiseen. Alueen valaistus on suunniteltu turvallisuuden takaamiseksi, sillä se ulottuu parkkialueelta portille ja portilta kodalle.

Alueella on turvallisuus huomioitu: alueelta löytyy ensiapulaukku, käsidesiä, keppihevosia ja juoksutusliina. Haluamme myös huolehtia ympäristöstämme, joten tarjoamme biohajoavia kakkapusseja, lapioita jätösten siivoamiseen, roskiksia ja komposteja.

Arvostelut

5 / 5

T

16. elokuuta 2023

5

Hieno koirametsä, kaikki tarvittava löytyy. Siisti ja viihtyisä.

E

15. kesäkuuta 2023

5

Kiva paikka, helppo sijainti lähellä kasitietä. Löytyy grillikota, huussi, pöytä, riippumattoja ja keppihevosia. Siistiä ja koko perhe viihtyi, myös lapset 😊