1. koirametsat.info
  2. Salo

Salo

Salossa on 1 paikallinen koirametsä ja 1 lähellä sijaitseva koirametsä

Salossa sijaitsevat koirametsät

Lähellä sijaitsevat koirametsät

Tietoa

Salon kaupunki sijaitsee Varsinais-Suomen maakunnassa, Lounais-Suomessa. Se on merellinen kaupunki, joka sijaitsee noin 50 kilometriä Turusta lounaaseen. Salon sijainti on keskeinen Varsinais-Suomen maakunnassa, ja se toimii alueen kaupallisena ja kulttuurikeskuksena.

Salon lähikunnat ja pitäjät muodostavat osan Salon seutukuntaa ja ovat osa Varsinais-Suomen maakuntaa. Lähikuntiin ja -pitäjiin kuuluu muun muassa:

  • Halikko: Halikko on Salon pikkukaupunki, joka sijaitsee eteläisessä osassa Saloa. Se tarjoaa monipuolisia asumis- ja virkistysmahdollisuuksia.
  • Perniö: Perniö on kylä ja taajama Salossa, joka sijaitsee lähellä Halikkoa. Se tarjoaa maaseutumaista asumista ja kaunista luontoa.
  • Muut lähikunnat: Salon alueella on myös muita kyliä ja taajamia, kuten Teijo, Suomusjärvi ja Marttila, jotka tarjoavat erilaisia asuin- ja virkistysympäristöjä.

Salon maantieteellinen sijainti meren ja metsien ympäröimänä tekee siitä houkuttelevan alueen niin asumiselle kuin luonnonystävillekin. Kaupunki tarjoaa monipuolisia palveluita ja kulttuuritarjontaa, ja sen lähikunnat ja -pitäjät täydentävät alueen monimuotoisuutta.