Siirry sisältöön
  1. koirametsat.info
  2. salo
  3. Torpan Metsä
AI:n luoma kuvituskuva koirametsästä

Torpan Metsä

Torpan Metsä -koirametsä on n.2 hehtaarin kokoinen hyvin varusteltu koirametsä Salon Halikossa.

Tiedot

Alueen kuvaus:Koirametsää ympäröi kaksi metriä korkea verkkoaita. Laavu, WC ja tulistelumahdollisuus.

Alueen koko:~2ha

Kuvaus

Torpan metsä sijaitsee Salon Halikossa, tarkemmin ottaen Wiurilan kartanon vanhojen Torpan maiden alueella. Metsän kerrotaan olevan avoinna ympäri vuoden, joten siellä voi vierailla milloin tahansa, 24 tuntia vuorokaudessa. Tämä noin kahden hehtaarin kokoisen metsäalueen ympärillä on kaksi metriä korkea verkkoaita, joka varmistaa turvallisen ympäristön.

Koirametsässä on monia mukavuuksia, jotka tekevät vierailusta miellyttävän kokemuksen. Torpan Metsän koirametsässä on laavu, jossa voi levähtää tai suojautua sateelta. Nuotiopaikalla voi grillata herkkuja ja evästelypöytä tarjoaa mukavan paikan ateriointiin luonnon keskellä. Lisäksi alueella on puucee, mikä tekee vierailusta mukavan ja käytännöllisen.

Torpan metsä on loistava valinta niin perheille kuin ystäväporukoillekin retkeilyyn. Varaukset verkosta. Varauksen jälkeen saat sähköpostiisi porttikoodin, jolla pääset alueelle. Varausajat puolesta tunnista ylöspäin. Koirametsässä on myös tarvikkeita, kuten muurikkapannu lettujen paistoon tai nokipannukahvin keittämiseen nuotiolla.

Torpan Metsän koirametsässä voit antaa koirasi juosta vapaana ja nauttia luonnosta ilman huolta häiriöistä. Torpan metsä tarjoaa rauhallisen ja turvallisen ympäristön rentoutumiseen ja ulkoiluun.

Arvostelut

- / 5

Tätä koirametsää ei vielä ole arvosteltu.