Siirry sisältöön
  1. koirametsat.info
  2. seinajoki
  3. Koirametsä Havu
AI:n luoma kuvituskuva koirametsästä

Koirametsä Havu

Koirametsä Havu on Seinäjoen Nurmossa sijaitseva koirametsä.

Tiedot

Alueen kuvaus:Koirametsä Havu - Etelä-Pohjanmaan ensimmäinen koirametsä tarjoaa monipuolista, vapaata ja turvallista liikkumista koirallesi ympäri vuoden.

Alueen koko:2 ha

Koirametsä Havu - Etelä-Pohjanmaan ensimmäinen koirametsä tarjoaa monipuolista, vapaata ja turvallista liikkumista koirallesi ympäri vuoden. Vuokraa yksityisomisteinen kahden hehtaarin aidattu koirametsä omaan käyttöösi, jotta koiraystäväsi voi nauttia koskemattomasta metsämaastosta, leikkiä koirakavereiden kanssa kanervikossa tai vain nuuhkia metsän ihania tuoksuja. Voit vaeltaa koirasi kanssa metsässä tai rentoutua metsän hiljaisuudessa. Metsä on yksityiskäytössäsi, joten voit olla huoleti koirasi vapaasta touhusta.

Koirametsässä on kotalaavu, evästelypöytä ja ulkohuussi, joten voitte viettää koiraystäväsi kanssa miellyttäviä tunteja luonnon helmassa. Metsämaasto vaihtelee runsaasti, joten koirallasi on mahdollisuus toteuttaa lajityypillisiä käyttäytymistarpeita, kuten haistelua, pureskelua ja kaivamista.

Koirametsä soveltuu myös pienten tapahtumien järjestämiseen, ja tervetuloa nauttimaan kiireettömästä tunnelmasta metsän keskelle.

Arvostelut

- / 5

Tätä koirametsää ei vielä ole arvosteltu.