1. koirametsat.info
  2. Turku

Turku

Turussa ei ole paikallisia koirametsiä ja 2 lähellä sijaitsevaa koirametsää

Lähellä sijaitsevat koirametsät

Tietoa

Turku sijaitsee Lounais-Suomessa, Aurajoen suulla, noin 170 kilometriä pääkaupunki Helsingistä länteen. Kaupunki on maantieteellisesti merkittävä, sillä se toimii alueensa keskuksena ja on yksi Suomen vanhimmista kaupungeista.

Turun lähikunnat ja pitäjät muodostavat osan Turun seutukuntaa ja ovat osa Varsinais-Suomen maakuntaa. Lähikuntiin kuuluu muun muassa Kaarina, Raisio, Naantali, Lieto ja Rusko, jotka muodostavat tiiviin asutusalueen Turun ympärille.

Kaarina sijaitsee Turun eteläpuolella ja on osa Turun metropolialuetta. Kaarinassa yhdistyvät maaseutumaiset alueet ja kaupunkimainen asutus. Raisio sijaitsee Turun lounaispuolella ja on tunnettu muun muassa suositusta kauppakeskus Myllystä sekä Nokian Renkaiden tehtaasta. Naantali on viehättävä merenrantakaupunki Turun eteläpuolella ja sen vanhassa kaupungissa voi ihailla kauniita puutaloja ja tunnelmallisia kujia. Lieto sijaitsee Turun länsipuolella ja on luonnonläheinen kunta, joka tarjoaa monia ulkoilu- ja virkistysmahdollisuuksia. Rusko sijaitsee Turun pohjoispuolella ja on osa Turun kasvavaa taajama-aluetta.

Turun maantieteellinen sijainti ja sen lähikunnat ja pitäjät muodostavat tiiviin ja monipuolisen alueen, jossa yhdistyvät kaupungin vilkkaat mahdollisuudet sekä luonnonläheiset maisemat ja ulkoilumahdollisuudet. Tämä tekee Turun seudusta houkuttelevan asuin- ja matkailukohteen, jossa yhdistyvät kaupungin mukavuudet ja maaseudun rauha.