Siirry sisältöön
  1. koirametsat.info
  2. valkeala
  3. Koirapuisto Sudenkuoppa
AI:n luoma kuvituskuva koirametsästä

Koirapuisto Sudenkuoppa

Koirapuisto Kouvolan Valkealassa. Sudenkuopan yksityinen liikuntapuisto tarjoaa Sinulle ja koirallesi mahdollisuuden liikuntaan luonnon helmassa.

Tiedot

Alueen kuvaus:"Sudenkuoppa sijaitsee Kouvolan Valkealassa, rauhallisella maaseudulla."

Alueen koko:~2ha

Kuvaus

"Sudenkuopan yksityinen liikuntapuisto tarjoaa Sinulle ja koirallesi mahdollisuuden liikuntaan luonnon helmassa. Koirasi saa nauttia vapauden riemusta ja Sinä saat mahdollisuuden hengähtää arjen keskellä nauttien luonnossa liikkumisesta monipuolisesti.

Alueella on erillinen ulkokuntosali ja par 6 Frisbeegolf -rata.

Sudenkuoppa on n. 2 hehtaarin luonnonniittyinen laidun, aidattuna 150 cm korkealla metalliverkkoaidalla. Alueella on polveilevaa maastoa, puita ja hienoja vanhoja rapakiviä ja siirtolohkareita. Voit ulkoilla koirasi kanssa turvallisesti, puistossa ei ole ketään muita kuin sinä ja sinun koirasi tai ystäväsi. Voitte hengähtää välillä laavulla, tehkää tulet grilliin ja nauttikaa liikuntatuokion päätteeksi eväistänne ja luonnosta!

Sudenkuoppa sijaitsee Kouvolan Valkealassa, rauhallisella maaseudulla. Kouvolasta on matkaa n. 33 km, Valkealasta 23 km ja Mikkelistä 80 km. Osoitteemme on Pirttiahontie 118, Valkeala. Paikanpäällä on P-merkitty parkkipaikka autoille."

Arvostelut

- / 5

Tätä koirametsää ei vielä ole arvosteltu.