Siirry sisältöön
  1. koirametsat.info
  2. vihti
  3. Leponiemen koirametsä
AI:n luoma kuvituskuva koirametsästä

Leponeimen Koirametsä

Leponiemen koirametsä on puolen hehtaarin kokoinen aidattu metsäalue, jossa koiraa on mahdollista pitää vapaana.

Tiedot

Alueen kuvaus:Maastoltaan monipuolinen ja hallittavan kokoinen aidattu metsäalue.

Alueen koko:0,5ha

Kuvaus

Leponiemen koirametsä on yksityinen koirapuisto Vihdin Ojakkalassa. Leponiemen koirametsä on puolen hehtaarin kokoinen aidattu metsäalue, jossa koiraa on mahdollista pitää vapaana. Alue on koiran vapaaseen ulkoiluttamiseen ja kouluttamiseen soveltuva, maastoltaan monipuolinen ja hallittavan kokoinen. Koirametsässä koiran on mahdollista toteuttaa luontaisia vaistojaan, kuten juoksemista, haistelua ja kaivamista. Koirametsä sopii myös mm. luoksetulon ja noutamisen harjoitteluun. Leponiemen koirametsässä voit myös järjestää pentutreffejä tai kaverikoirien tapaamisia. Aluetta rajaava aita on 2 metriä korkea hitsattu teräsverkkoaita, johon on kiinnitetty myös maaverkko estämään aidan ali kaivautumista.

Arvostelut

5 / 5

Sv

20. elokuuta 2023

5

Loistava paikka! Kerrankin oli kunnolla tehty aita. Koirilla oli tilaa juosta, koska oksia oli karsittu ja pohja siistitty. Ehdottomasti tullaan uudestaan!

Rk

14. elokuuta 2023

5

Hyvät opasteet, siististi hoidettu.

Yj

9. syyskuuta 2023

5

Oli tosi kivasti pidetty metsä, kivasti oli tasovaihtelua, ettei ollut vaan tasaista maata ja puut teki siitä ihanan varjoisen. Silti aurinkokin sinne pääsi läpi. Viereiset hepat toi hauskuutta koirille.